Breaking News
25 Νοεμβρίου 2017

Από το Λονδίνο στο Ηράκλειο, με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα, ταξίδεψε η αποστολή της εθνικής μπάσκετ ανδρών, ενόψει της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, με το Ισραήλ. Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου, πήραν το θετικό αποτέλεσμα, έστω και στην παράταση (95-92) επί της Μεγάλης Βρετανίας, στο Λέστερ και με νέα πρόσωπα, αλλά και αποχωρήσεις θα επιδιώξουν να κάνουν το 2-0 στον 8ο όμιλο, τη Δευτέρα (27/11, 17:00). 

 

Από τους τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού που θα ενσωματωθούν στον 2ο αγώνα της εθνικής, ο Νικ Καλάθης αφίχθει πρώτος στην Κρήτη, ενώ ακολούθησαν οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ιαν Βουγιούκας. Ήδη, από το βράδυ της Παρασκευής, στο δείπνο στο Λέστερ, είχε αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του ο Γιάννης Μπουρούσης. Εχοντας κάνει ρεκόρ καριέρας με το εθνόσημο, 32 πόντους, ο διεθνής σέντερ αναχώρησε από το Λονδίνο για Κίνα. Σε πόντους τον ακολούθησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με 18. Ο 24χρονος γκαρντ δήλωσε για τον αγώνα με τους Ισραηλινούς: «Είναι επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου για να κάνουμε το 2/2 και να αρχίσουμε ιδανικά την πορεία μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019».  
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είπε αρχικά για την πρεμιέρα των υποχρεώσεων της εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Για μας ήταν κάτι καινούριο. Ήρθαμε όλοι με την καλύτερη ψυχολογία και θέληση για αυτά τα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο σε τρεις μέρες να βρεθούμε όλοι μαζί και να αποκτήσουμε χημεία. Το καλό είναι πως βγάλαμε καρδιά στο γήπεδο και με την εμπειρία παικτών όπως του Μπουρούση και του Βασιλόπουλου πήραμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα μετρά. Έπρεπε να νικήσουμε! Όταν φοράς τη φανέλα με αυτή την ιστορία και όταν αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στην Εθνική έχεις ένα άγχος. Σκέφτεσαι ότι εκπροσωπείς όλη τη χώρα και σε βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι».
Ο ίδιος στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με το εθνόσημο συνέβαλε τα μέγιστα για να επιτευχθεί η νίκη και λίγο αργότερα περιέγραψε με τη λέξη «συγκίνηση» τα συναισθήματά του με ανάρτηση στο Instagram. «Για μένα ήταν το πρώτο επίσημο ματς. Ήταν το όνειρό μου και είμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε με νίκη και καλή εμφάνιση δική μου. Η λέξη συγκίνηση που έγραψα στο Instagram είναι λίγη για να περιγράψει πώς αισθάνομαι». 
Σε κυκλοφορία τέθηκαν από τα εισιτήρια για τον αγώνα της εθνικής στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Σημεία πώλησης είναι το κλειστό των Πατελών, το Παγκρήτιο Στάδιο, το τουριστικό γραφείο Ferias (Εθνικής Αντιστάσεων 176) και φυσικά τα εκδοτήρια στο κλειστό «Δύο Αοράκια».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics