Breaking News
17 Μαρτίου 2018

Τη 10η νίκη του σε 18 αγώνες πέτυχε ο ΠΑΟΚ, 80-72, επί του Ρεθύμνου, έστω κι αν απώλεσε διαφορά 10 πόντων 5 λεπτά πριν τη λήξη! Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε, τότε, ένα σερί 9-0 από τους Κρήτες και παρά το γεγονός πως Μαργαρίτης, Τζόουνς και Κρουμπάλι ήταν εύστοχοι σε μία μόνο βολή εκ των δύο, στο τέλος απέφυγε τα χειρότερα.

 

Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ που παρέμεινε στην πρώτη εξάδα αναδείχτηκε ο Φιλ Γκος με 18 πόντους, 16 πέτυχε ο Δημήτρης Κατσίβελης και 14 (με 8ρ.) ο Ουσμάν Κρουμπάλι. Η ομάδα της Κρήτης υπερείχε σε ριμπάουντ (27 - 37), ασίστ (8 - 18), αλλά... πλήρωσε τα 18 λάθη της και παραμένει εκτός οκτάδας!

Ο Χάρης Γιαννόπουλος με 17 πόντους ήταν εξαιρετικός για το Ρέθυμνο, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Μούντι (14π.) και Χόμπσον (12π., 12ρ.).   

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics