Breaking News
13 Ιουνίου 2018

Στις 3 μετά το μεσημέρι ξεκίνησε στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου. Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού δίνουν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης (ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο), ο Παναγιώτης Φασούλας και πολλοί ακόμη άνθρωποι του μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού, αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας.


Από το πρωί, η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, κατέφθασε περίπου στις 14:30 και απότισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε. Το «παρών» έδωσαν επίσης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Νωρίτερα το πρωί το «παρών» έδωσε και ο επί σειρά ετών προπονητής των «πρασίνων» Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποδοκιμάστηκε κατά την άφιξή του στη Μητρόπολη από μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού.
Περίπου στη 1 το μεσημέρι κατέφθασε στη Μητρόπολη ο αδελφός του εκλιπόντος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος στάθηκε δίπλα στο φέρετρο, χωρίς να σταματήσει λεπτό να κλαίει με λυγμούς. Μαζί του βρίσκονταν η σύζυγος και η κόρη του.
Μετά την ολοκλήρωση της νεκρώσιμης ακολουθίας, θα ακολουθήσει η ταφή στο Α΄ Νεκροταφείο. Αν και η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν με μηχανοκίνητη πομπή το φέρετρο ως την είσοδο του νεκροταφείου.

Ο ΠτΔ κ. Προκόπιος Παυλόπουλος στην Μητρόπολη

O πολιτικός κόσμος «παρέλασε» στη Μητρόπολη Αθηνών, προκειμένου να «αποχαιρετήσει» τον Παύλο Γιαννακόπουλο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κάνει την εμφάνισή του στο χώρο περίπου στις 14:30. Ο κ. Προκόπιος Παυλόπουλος αφίχθη στο χώρο, είπε το τελευταίο «αντίο» στον εμβληματικό παράγοντα και επιχειρηματία και αποχώρησε.
Μεταξύ άλλων, ξεχώρισαν οι παρουσίες των Κώστα Καραμανλή, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Φώφη Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη.
Στο μεταξύ, στο Ναό έχουν καταφθάσει οι «ισχυροί άνδρες» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, και ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ στεφάνι απέστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.
Επίσης, πριν από λίγο αφίχθησαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, όπως και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιάννης Μπουρούσης, Δημήτρης Πεδουλάκης, κ.α.

Στην Μητρόπολη οι Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Τραγικές φιγούρες στην Μητρόπολη ο αδελφός του Παύλου Γιαννακόπουλου, Θανάσης, και ο υιός του Δημήτρης.
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αφίχθη πρώτος και με την εμφάνιση του καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος που είχε σπεύσει, για να πει το τελευταίο «αντίο» στον ιστορικό παράγοντα του Παναθηναϊκού. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βγήκε από το αυτοκίνητο του, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και την κόρη του και κατευθύνθηκε συντετριμμένος προς το παρεκκλήσι. Στη συνέχεια αποχώρησε δακρυσμένος, εν μέσω χειροκροτημάτων από τον κόσμο.
Λίγο αργότερα, αφίχθη και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μαζί με τη μητέρα και την οικογένεια του. Καταρρακωμένος ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατευθύνθηκε στο Ναό της Μητρόπολης, τη στιγμή που μεταφερόταν η σορός του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αρχίσει η νεκρώσιμος ακολουθία. Στην Μητρόπολη αφίχθη και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
Στην Μητρόπολη και ο CEO της Euroleague

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, αφίχθη επί αθηναϊκού εδάφους και βρίσκεται στη Μητρόπολη, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο.
Ο CEO της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης υπήρξε φίλος με τον ιστορικό παράγοντα του Παναθηναϊκού και δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο, παρά την κόντρα που υφίσταται μεταξύ της Euroleague και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Να σημειωθεί ότι στο χώρο βρίσκεται και στεφάνι που έχει αποσταλεί από την Euroleague.

ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics