Breaking News
17 Φεβρουαρίου 2019

Με αφαίρεση έξι βαθμών από την Basket League, τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για την αποχώρησή του από τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα καλείται να καταβάλει πρόστιμο 7.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή: «Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για αποχώρηση της ομάδας της πριν τη λήξη διεξαγόμενου αγώνα καλαθοσφαίρισης και χωρίς να συντρέχει λόγος ανωτέρας βίας με συνέπεια τη δυσφήμιση του αθλήματος και την προσβολή του φίλαθλου πνεύματος την ποινή της αφαίρεσης έξι (6) βαθμών (από την συνολική βαθμολογία την οποία θα συγκεντρώσει η ομάδα της Κ.Α.Ε μετά την ολοκλήρωσή της φάσης της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος) και χρηματικό πρόστιμο επτά χιλιάδων (7.000) ευρώ κατά τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ που διεξήχθη στις 13-02-2019».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics