Breaking News
04 Μαρτίου 2019

Ο Ολυμπιακός είδε τον Άρη να μετατρέπει το δευτεριάτικο (4/3) παιχνίδι του ΣΕΦ σε θρίλερ, αλλά μέσα στην "αναμπουμπούλα" των τελευταίων λεπτών κατόρθωσε να πάρει έστω και έτσι τη νίκη με 76-67.

 

Ο Ολυμπιακός άργησε σχετικά να πάρει... μπρος στην αρχή, ωστόσο μετά πρώτα λεπτά όπου αμφιταλαντευόταν μεταξύ ισοπαλίας και βραχείας κεφαλής στο προβάδισμα, αποφάσισε να ανεβάσει ρυθμό και με Παπανικολάου-Βεζένκοφ να δείχνουν το δρόμο πήρε διψήφια διαφορά (+10 στο 8ο λεπτό), την οποία όμως απώλεσε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (21-16).

Στη δεύτερη περίοδο οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν δυναμικά ξεφεύγοντας με 30-19 στο 13΄, ωστόσο το εξαιρετικό διάβασμα του Καστρίτη σε συνδυασμό με ορισμένες λανθασμένες αποφάσεις των γηπεδούχων, είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει ως και το τρίποντο (33-30). Η είσοδος, όμως, του Ουέμπερ έδωσε άλλον "αέρα" στον Ολυμπιακό, ο οποίος έτρεξε το γήπεδο, βρήκε όμορφες και συνάμα θεαματικές φάσεις και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο +12 (48-36).

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος ήταν ένα... πιστό αντίγραφο του πρώτου δεκαλέπτου. Μία ομάδα με βάσεις και κινητικότητα όμως της έλειπε η ενέργεια. Παρόλα αυτά σταδιακά η διαφορά αυξήθηκε στο τέλος της περιόδου, κυρίως λόγω της συνέπειας που υπήρξε στην άμυνα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακος να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο στο +16 (65-49).

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο δεν έμελλε να είναι διαδικαστικό για τους Πειραιώτες, καθώς με είδαν τον Άρη να διαπράττει μία ανέλπιστη ανατροπή της οποίας προτεστάντης υπήρξε ο… Βασίλης Τολιόπουλος με 6 πόντους. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι ή τουλάχιστον έτσι θέλησε να το αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έκανε συνεχόμενα παιδαριώδη λάθη, ενώ στην άμυνα έχανε το ένα ριμπάουντ μετά το άλλο.

Παρόλα αυτά, η παρουσία του Μιλουτίνοφ μέσα στις δύο ρεκέτες σε συνδυασμό με ορισμένες λανθασμένες αποφάσεις των φιλοξενούμενων, έδωσαν στον Ολυμπιακό δύο καλάθια-μαχαιριές (τρίποντο Τουπάν και μπάσιμο του Γκος) για να πάρει έτσι έστω και δύσκολα το ματς.

Τα Δεκάλεπτα: 21-16, 48-36, 65-49, 76-67.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπλατ): Βεζένκοβ 9 (1), Μιλουτίνοβ 6 (9 ριμπάουντ), Παπανικολάου 7 (1), Γουίλιαμς-Γκος 9 (1 τρίποντο, 4 λάθη), Γουέμπερ 8 (8 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 5 λάθη), Πρίντεζης 7 , Αγραβάνης 7 (1), Σπανούλης, Μάντζαρης 3 (1), Τουπάν 17 (2), ΛεΝτέι 3.

ΑΡΗΣ (Καστρίτης): Φλιώνης 4, Μποχωρίδης 13 (1), ΜακΓκί 3, Μπελ 9 (1), Χάρις, Σλαφτσάκης 5 (1), Τολιόπουλος 7 (1), Χρηστίδης 2, Τζόουνς 6, Νταλό 10, Κάιζερ 8 (5 ριμπάουντ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics