Breaking News
08 Μαΐου 2019

Η κανονική διάρκεια της Basket League ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός νίκησε τον Προμηθέα τερματίζοντας στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν κατέβηκε να παίξει κόντρα στην Κύμη με αποτέλεσμα να υποχωρήσει την 3η θέση της βαθμολογίας.

 

Αυτό σημαίνει πως οι «αιώνιοι» αντίπαλοι θα συναντηθούν στην πρώτη φάση των play offs. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν πολύ νωρίς τα ξίφη τους με τους «πράσινους» να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Η θέση των «ερυθρόλευκων» είναι ξεκάθαρη, ωστόσο και δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω. Ο Ολυμπιακός αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό δεν σκοπεύει να παίξει. Το οξύμωρο της ιστορίας, όμως, είναι ότι οι «πράσινοι» στη σημερινή τους ανακοίνωση ανέφεραν πως αποσύρονται από το πρωτάθλημα.

Το θέμα όμως είναι τι θα γίνει αν ο Ολυμπιακός δεν κατέβει να παίξει στα ματς με τους «πράσινους». Τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα. Υπάρχει η πληροφορία ότι αν δεν παίξει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει θέμα υποβιβασμού. Άλλες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν πως αν οι Πειραιώτες δεν παίξουν τότε αυτόματα θα αποκλειστούν και στη συνέχεια θα υποβιβαστούν. Μένει να ξεκαθαρίσει τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση, αλλά και αν ο Παναθηναϊκός θα κατέβει να παίξει, διότι νωρίτερα σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα.

fosonline.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics