Breaking News
05 Αυγούστου 2019

Μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού, που είχε ως συνέπεια και αυτή του μεγάλου χορηγού του πρωταθλήματος, ο ΕΣΑΚΕ αναγκάζεται, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, να ζητήσει... εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον Επίσημο και τον Μεγάλο χορηγό της Basket League!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει τα εξής: «Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος/υποβολής προσφορών για τις Ανταποδοτικές Χορηγίες του Πρωταθλήματος της Basket League (Μεγάλος Χορηγός και Επίσημος Χορηγός) για την περίοδο 2019-20 (και υπό προϋποθέσεις και της αγωνιστικής περιόδου 2020-21). Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μεριμνήσουν τις ακριβείς προδιαγραφές και να υποβάλλουν εγγράφως, σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος, τις προτάσεις τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics