Breaking News
20 Νοεμβρίου 2019

Στο άκουσμα της είδησης για τη συμφωνία Πιτίνο και Παναθηναϊκού η ΕΟΚ αισθάνθηκε... έκπληξη, ενώ πηγές της Ομοσπονδίας αναφέρουν ότι «σίγουρα πλέον διαμορφώνονται νέες συνθήκες, νέα δεδομένα τα οποία οφείλουμε να επανεξετάσουμε. Ακολούθως θα τοποθετηθούμε επί του θέματος», ενώ για τον Ρικ Πιτίνο σχολιάστηκε ότι «την προ λίγων ημερών παρουσίαση του κ. Πιτίνο είχε πει δημοσίως 2-3 φορές πως δε θα ασχοληθεί με άλλη ομάδα».

 

Η ΕΟΚ βγάζει προς τα έξω ότι δεν γνώριζε τη συμφωνία του Αμερικανού τεχνικού με τους «πρασίνους», παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες η φημολογία ότι οι δύο πλευρές θα ξανασυνεργαστούν φούντωνε όλο και περισσότερο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics