Breaking News
18 Μαΐου 2020


Μία εξαιρετική κίνηση του τμήματος του «τριφυλλιού».

 

Σε μία πολύ ωραία και πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε το τμήμα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού.

Παίζει τον ύμνο του συλλόγου στη νοηματική, ώστε κι όσοι έχουν προβλήματα ακοής να ταυτιστούν και να έρθουν ακόμα πιο κοντά στον Παναθηναϊκό. Αλλά και να δουν ότι υπάρχουν άτομα που τους σκέφτονται και δεν τους διαχωρίζουν. Το τμήμα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού ανέφερε για τη συγκεκριμένη κίνηση:

«Ο Παναθηναικός ΑμεΑ από την πρώτη μέρα δημιουργίας του έθεσε ως προτεραιότητα την πλήρη ισότητα μεταξύ των φιλάθλων. Ο ύμνος μας στη νοηματική αποτελεί ακόμα μια πρωτοπόρα προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού ΑμεΑ στην πατρίδα μας. Με αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσουμε να προάγουμε πολιτισμό μέσω του αθλητισμού.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ολυμπιονίκη Κωφών Deaflympics Tae Kwon Do και Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών Κωφών IMAFD , Δήμητρα Πασχάλη. Επίσης ευχαριστούμε την Ελπίδα Μαυρέα και την Ιωάννα Μισύρη καθώς και τον "Σύλλογο Ανθρώπων Σκπ Αυτοάνοσα ΑμεΑ και Φίλων Αυτών το Στέκι" για την πολύτιμη βοήθειά τους».
leoforos

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics