Breaking News
14 Νοεμβρίου 2020

Γνωστή εταιρεία παρουσίασε τον πιο κατάλληλο τεχνικό την περίοδο της πανδημίας

 

Γνωστή ιαπωνική εταιρεία ιατρικού και όχι μόνο εξοπλισμού παρουσίασε στην CIIE, μια έκθεση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στη Σαγκάη, ένα ρομπότ προπονητή πινγκ πονγκ ικανό να παίζει με ανθρώπους.

Από τις αυτοματοποιημένες και έξυπνες κάψουλες εμβολιασμού έως το τεχνητό κρέας, η Τρίτη Διεθνής Έκθεση Εισαγωγής της Κίνας (CIIE) στη Σαγκάη παρουσίασε μεγάλο αριθμό προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Η γνωστή εταιρεία στο χώρο έκθεσης εξοπλισμού παρουσίασε ένα ρομπότ προπονητή πινγκ πονγκ, που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί με ανθρώπους. Θεωρείται ένα από τα πιο έξυπνα ρομπότ της CIIE, καθώς είναι ικανό να «διαβάσει το ανθρώπινο μυαλό» χάρη σε έναν αισθητήρα που μπορεί να ανιχνεύσει τον καρδιακό ρυθμό του αντιπάλου του και να αξιολογήσει τα συναισθήματά του. Ίσως στον καιρό της πανδημίας ένα ρομπότ προπονητής να είναι αν όχι η ιδανική, σίγουρα όμως είναι μια λύση ανάγκης.

Δείτε το video:a

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics