Breaking News
12 Ιανουαρίου 2021

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ανδρών θα ολοκληρωθεί με την διεξαγωγή Final Four στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου. 

 

Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι κανονικά στις έδρες των ομάδων θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, όπως έχουν οριστεί εδώ και αρκετό καιρό.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η ΕΟΚ ανακοινώνει ότι η Προημιτελική Φάση του κυπέλλου Ανδρών θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου όπως είχε προκύψει από την κλήρωση.

Η Τελική Φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου με τους ημιτελικούς την πρώτη ημέρα και τον τελικό την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής:

Κολοσσός Ρόδου – Προμηθέας Πάτρας

Λαύριο – ΑΕΚ

Ηρακλής – ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός – ΓΣ Περιστερίου».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics