Breaking News
17 Μαρτίου 2021

Αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά της Ντόχα


 

Έκανε κατάθεση ψυχής, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά της Ντόχα ο Παναγιώτης Γκιώνης έφτασε μία ανάσα από τον τελικό στο στάδιο 2 και το καθοριστικό ματς για πρόκριση στο Τόκιο, αλλά λύγισε με 4-3 σετ από τον Βρετανό Λίαμ Πίτσφορντ και αποκλείστηκε.

Στον αγώνα, που κράτησε μία ώρα έκανε μία ακόμη συγκλονιστική εμφάνιση κι έφερε τα πράγματα στα μέτρα του. Βρέθηκε μπροστά με 3-2 σετ και με 9-6 στο 7ο, ώσπου το νούμερο 1 φαβορί των αγώνων πέτυχε ανατροπή στην παράταση και πέρασε στον τελικό. Τα σετ 10-12, 11-8, 9-11, 11-5, 11-7, 9-11 και 12-14.

Ο Γκιώνης πιστοποιεί όμως και στα 41 του χρόνια πόσο ψηλά παραμένει στη διεθνή σκηνή ενώ στο Κατάρ έχασε μόνο την πρώτη από τις ευκαιρίες που έχει ν’ αγωνιστεί για πέμπτη διαδοχική φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Τον Απρίλιο έρχεται το Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης στην Πορτογαλία κι αν, ο μη γένοιτο, δεν πετύχει ούτε εκεί τον στόχο του έχει μεγάλες πιθανότητες να το καταφέρει μέσα από τον παγκόσμιο πίνακα αξιολόγησης, όπου σήμερα βρίσκεται στο νούμερο 49.

Στον τελικό για την τελευταία εναπομείνασα θέση πρόκρισης από το Κατάρ ο Πίτσφορντ αντιμετωπίζει το μεσημέρι τον Ρώσο Κιρίλ Σκάτσκοφ.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics