Breaking News
31 Αυγούστου 2021

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ

Ο Κρίστιαν Νέμεθ με τη φανέλα της Κάνσας Σίτι στο MLS


Ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση ενός εξτρέμ, με τον Κρίστιαν Νέμεθ να προτείνεται στους Κρητικούς, αλλά την περίπτωσή του να απορρίπτεται.

 Η θερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται με τις κινήσεις των ομάδων να κορυφώνονται. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ μετά τις πωλήσεις των Στούρτζεον και Σαρδινέρο.

Στους Κρητικούς προτάθηκε ο 32χρονος Ούγγρος, Κρίστιαν Νέμεθ. Η περίπτωσή του εξετάστηκε απ' την ομάδα του Ηρακλείου, ωστόσο τελικά απορρίφθηκε, με τον ΟΦΗ να προχωράει για άλλες περιπτώσεις.

Ο Ούγγρος επιθετικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, έχει μείνει ελεύθερος απ' την Κολόμπους Κρου. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ρόντα και Κάνσας Σίτι, ενώ μετράει δύο τίτλους στο MLS. Ο ΟΦΗ είχε ενδιαφερθεί για τον Νέμεθ το 2013, χωρίς να επιτευχθεί ούτε τότε το deal.

sport24.gr
Διαβάστε επίσης:

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics