Breaking News
04 Ιανουαρίου 2023

Γυναίκες: Ενισχυμένοι στο ντέρμπι ΟΦΗ και Εργοτέλης


Μεγάλο παιχνίδι για το γυναικείο ποδόσφαιρο την Κυριακή στον Κρουσώνα

Με ένα μεγάλο ηρακλειώτικο ντέρμπι ξεκινά το 2023 για το γυναικείο ποδόσφαιρο, καθώς ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Γυναικών. Το ντέρμπι θα φιλοξενηθεί στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο του Κρουσώνα και αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα.

Μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Εργοτέλης είναι στην κορυφή με 13 βαθμούς, έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία ενώ την δεύτερη θέση μοιράζονται με 12 βαθμούς ο ΟΦΗ και η ΡΕΑ, με την ομάδα του Ρεθύμνου να φιλοξενεί για την ίδια αγωνιστική τον Λεοντικό Κηφισιάς και ασφαλώς να την απασχολεί και το αποτέλεσμα ανάμεσα σε ΟΦΗ-Εργοτέλη.

Πάντως οι δύο ομάδες του Ηρακλείου ήδη έχουν φροντίσει να κάνουν σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις και το ξεκίνημα του 2023 τις βρίσκει ενισχυμένες. Ο ΟΦΗ απέκτησε την διεθνή αμυντικό Μαρία Πατερνά και την Σλοβάκα μεσοεπιθετικό Βικτόρια Καλαμπέροβα, οι οποίες ήταν συμπαίκτριες στην κυπριακή Λακατάμια FC.

Όσον αφορά τον Εργοτέλη, έκανε δική του την διεθνή Ειρήνη Νεφρού (φωτογραφία), η οποία αγωνιζόταν στην ιταλική Τερνάνα

 Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Την απόκτηση του Χουάν Ιγκνάσιο Πακίνι ανακοίνωσε ο ΟΦ Ιεράπετρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics