Breaking News
05 Ιανουαρίου 2023

Ιστιοπλοΐα: Με 74 σκάφη ξεκινά σήμερα το Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών στα ILCA 4

 

Ο πρώτος αγώνας της νέας χρονιάς στην ιστιοπλοΐα ξεκινά σήμερα στον Φαληρικό όρμο.

Πρόκειται για το Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών της κατηγορίας ILCA 4 τον οποίο θα διοργανώσει ο Ν.Ο. Ειρήνης και Φιλίας.

Η συμμετοχή θα είναι πολύ μεγάλη. Θα τρέξουν 74 αθλητές και αθλήτριες από 13 ομίλους και αναμένεται ένας συναρπαστικός αγώνας δεδομένου ότι το επίπεδο των ιστιοπλόων είναι υψηλό.

Ο αγώνας έχει πολύ μεγάλη σημασία για τους 74 συμμετέχοντες, διότι θα προκύψει ο αριθμός των ιστιοπλόων που θα λάβουν μέρος στην πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας ILCA 4.

Ο ακριβής αριθμός των αθλητών που θα προκριθούν θα γίνει γνωστός με το τέλος των Περιφερειακών πρωταθλημάτων σε όλη τη χώρα.

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.
onsports.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρώτη «χειμερινή» μεταγραφή για τον ΟΦΗ έκλεισε τον Κολομβιανό εξτρέμ Σαντιάγο Μοσκέρα

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics