Breaking News
30 Μαΐου 2016

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ διεξάγεται στις 7.30 το απόγευμα(NOVASPORTS 2) ο τέταρτος τελικός της A1 BasketLeague με τον Ολυμπιακό να προηγείται 2-1 και να θέλει νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός για να ισοφαρίσει τη σειρά και να πάει σε πέμπτο ματς.

Σημειώνεται πως το αποψινό είναι το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Διαμαντίδη μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Από την απέναντι μεριά, στον Ολυμπιακό θέλουν τη νίκη για να κατακτήσουν για, πρώτη φορά, το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου του.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο τραυματισμός του Γιώργου Πρίντεζη, που τέθηκε νοκ άουτ για το τέταρτο ματς και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το πέμπτο ματς, αν χρειαστεί.

Οι διαιτητές του τέταρτου τελικού θα είναι οι κ.κ. Χριστοδούλου, Σχινάς και Μητσόπουλος. Πρόκειται για την διαιτητική τριάδα του πρώτου τελικού

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics