Breaking News
29 Ιουλίου 2016

Καλό ξεκίνημα για τους Έλληνες αθλητές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων Παίδων, Εφήβων και Νέων Ιππέων που ξεκίνησε στο Millstreet της Ιρλανδίας.


Στον 1ο προκριματικό της κατηγορίας παίδων η μοναδική Ελληνίδα εκπρόσωπος, που παίρνει μέρος για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Αθηνά Μάνου με τον Donnar, κατάφερε να καταλάβει την 6η θέση σε σύνολο 97 αθλητών, με εκπληκτική άπταιστη διαδρομή και χρόνο 77,87. Οι επόμενοι δύο γύροι της κατηγορία παίδων είναι αύριο, Πέμπτη.

Σήμερα, αγωνίζονται στις κατηγορίες Νέων Ιππέων και Εφήβων οι πέντε υπόλοιποι Έλληνες αθλητές. Στους Νέους Ιππείς Ιόλη Μυτιληναίου και Mon Ame και Άννα Παπαγεωργίου με τον Vania και στην κατηγορία Εφήβων Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Secret Prince, Ανδρέας Βαρδινογιάννης με τον Baltic Site και Εριέττα Κάτσου με τον Quenndal De Lojou H D C.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics