Breaking News
15 Ιουλίου 2020

Aπέναντι σε αξιόλογες ομάδες, με μεγάλα μπάτζετ και υψηλούς στόχους κληρώθηκαν ΑΕΚ και Περιστέρι που λαμβάνουν μέρος στην φάση των ομίλων του Basketball Champions League.

O Ηρακλής μετέχει στα προκριματικά της διοργάνωσης και σε πρώτη φάση η αποστολή που καλείται να φέρει εις πέρας είναι να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κεραυνού Στροβόλου. Για να φτάσει στους ομίλους όμως θα πρέπει να θέσει νοκ άουτ μια ακόμη ομάδα.

Η ΑΕΚ ενόψει της σεζόν 2020-21 κληρώθηκε στον 4ο Όμιλο μαζί με τις: Μπάμπεργκ, Χάποελ Χολόν, Καρσίγιακα, Μπιλμπάο, Σολέ, Φορτιτούντο Μπολόνια. Στον ίδιο όμιλο θα περιληφθεί και όποια ομάδα προκριθεί από την προκριματική φάση ανάμεσα σε Μπάλκαν, Τσμόκι, Νεπτούνας και Λόντον Λάιονς.

Το Περιστέρι τοποθετήθηκε στον πρώτο όμιλο μαζί με τις Τενερίφη, Στρασμπούργ, Σάσαρι, Ρίγα, Γαλατάσαραϊ, Ρίτας και όποια προκριθεί από την προκριματική φάση ανάμεσα σε Μονς, Άνβιλ, Μπάκεν Μπερς και Χάποελ Τελ Αβίβ. Από κάθε όμιλο προκρίνονται τέσσερις ομάδες.

Ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Στροβόλου σε αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 19 Σεπτεμβρίου με το πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη. Αν οι κυανόλευκοι ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κυπριακής ομάδας θα βρουν μπροστά τους το νικητή από το ζευγάρι Ντίπρο- Χρόνιχεν. Αν αποκλειστεί ο Ηρακλής θα συνεχίσει στο Europe Cup.

Α' Όμιλος

Τενερίφη
Στρασμπούρ
Ντινάμο Σάσαρι
Περιστέρι
Ρίγα
Γαλατασαράι
Ρίτας Βίλνιους
Νικητής 12

Β' Όμιλος

Νίμπουρκ
Νίζνι Νόβγκοροντ
Ντιζόν
Σαραγόσα
Φάλκο
Τόφας
Σταρτ Λούμπλιν
Νικητής 11

Γ' Όμιλος

Χάποελ Ιερουσαλήμ
Οστάνδη
Τουρκ Τέλεκομ
Μπούργκος
Μπρίντιζι
Λιμόζ
Νταρουσάφακα
Νικητής 10

Δ' Όμιλος

ΑΕΚ
Μπάμπεργκ
Χάποελ Χολόν
Καρσίγιακα
Μπιλμπάο
Σολέ
Φορτιτούντο Μπολόνια
Νικητής 9

Προκριματική φάση:
1ος προκριματικός γύρος

1. Ιγκοκέα - Κλουζ
2. Μπάλκαν - Τσμόκι Μινσκ
3. Ηρακλής - Κεραυνός Στροβόλου
4. Χάποελ Τελ Αβίβ - Μπάκεν Μπέαρς
5. Λόντον Λάιονς - Νεπτούνας
6. Μονς - Ανβίλ
7. Ντνίπρο - Χρόνιγκεν
8. Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Φρίμπουργκ

2ος προκριματικος γύρος

9. Νικητής 2 - Νικητής 5
10. Νικητής 1 - Νικτηής 8
11. Νικητής 3 - Νικτηής 7
12/ Νικητής 4 - Νικητής 6

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics