Breaking News
20 Μαΐου 2021

Οδηγό ς της Ferrari για μία μέρα έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος συνάντησε τους πιλότους της Scuderia,ενώ δοθείσης της ευκαιρίας οδήγησε μοντέλα της ιταλικής εταιρίας.


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο μεγάλος σταρ της Γιουβέντους, με τους Ιταλούς να τον αντιμετωπίζουν ως τέτοιο, αν κρίνουμε από την ημέρα που στήθηκε για χάρη του στην πίστα του Φιοράνο.

 Την έδρα δηλαδή της Ferrari, που βρίσκεται απέναντι από το εργοστάσιό του Μαρανέλο. Μπορεί ο CR7 να έχασε την προπόνηση της ομάδας του Τορίνο, ωστόσο αυτό έγινε με τις ευλογίες της διοίκησης των «μπιανκονέρι».

Ο λόγος που την έχασε δεν ήταν άλλος, από το ότι βρισκόταν στη βάση της Scuderia παρέα με την διοίκηση της ομάδας και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι. Στην συνάντηση αυτή, παρόντες ήταν και οι επίσημοι οδηγοί της Ferrari στον μαγικό κόσμο της Formula 1.

00:08 / 02:31

Ο Μονεγάσκος Σαρλ Λεκλέρ και ο Ισπανός Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ. Αμφότεροι φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Ρονάλντο, ο οποίος τους έδωσε και μία υπογεγραμμένη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας», με το No 7 στην πλάτη.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί ότι αυτό, δεν ήταν κάποιο enevt δημοσίων σχέσεων. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φέρεται να βρέθηκε εκεί, προκειμένου να παραλάβει τη νέα του Ferrari μία εντυπωσιακή Monza SP2.

Ένα δυναμικό μοντέλο, το οποίο κοστίζει 1,6 εκατομμύρια ευρώ και εφοδιάζεται με V12 κινητήρα που προσφέρει απλόχερα 800 άλογα. Άλλωστε ο ίδιος έχει αδυναμία στην εμβληματική μάρκα, κάτι που αποδεικνύει και το συγκλονιστικό γκαράζ του, που περιλαμβάνει ακόμα μία 599GTO, μία GTB Fiorano και μία F12 TDF.

Μάλιστα ο ίδιος δοθείσης της ευκαιρίας «σκόραρε» και εντός πίστας, αφού μοιράστηκε το σιρκουί του Φιοράνο με τους δύο οδηγούς της Scuderia , όπου εναλλάχτηκαν πίσω από το τιμόνι της μονοθέσιας Monza SP1, μίας F8 Tributo και μίας SF90 Stadale.

 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί το οποίο ετοίμασε η ιταλική εταιρία, σχετικά με την ξεχωριστή αυτή μέρα, παρόντες ακόμα στο Μαρανέλο ήταν ο πρόεδρος της Ferrari Τζον Ελκάν, αλλά και ο επικεφαλής της Scuderia Ματία Μπινότο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: !

sdna.gr

Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΘΑΡΙΩΝ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics