Breaking News
17 Ιουλίου 2017

Το 2/2 έγινε εμφατικά για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό U20, καθώς μετά την Τσεχία (88-47) σάρωσε και τη Σουηδία (79-44).

 

Απόψε η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει στα Χανιά τη Γερμανία (21:15) με στόχο να συνεχίσει στα νοκ άουτ αντιμετωπίζοντας στους «16» τον θεωρητικά λιγότερο δυνατό αντίπαλο. Και παρότι σε αντίθεση με την… Ελλάδα δεν χρωστά τίποτα στους Γερμανούς, η Εθνική έχει χρέος απέναντι στον εαυτό της να κάνει το 3/3.

Η Ελλάδα θα είναι σίγουρα πρώτη με νίκη, αλλά πιθανότατα και με ήττα εφόσον ταυτόχρονα η Σουηδία νικήσει την Τσεχία. Κι αυτό γιατί τότε θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία, με την Εθνική να έχει «προίκα» το +35 επί των Σουηδών. Αν η Τσεχία νικήσει τη Σουηδία και η Ελλάδα χάσει, τότε θα τερματίσει δεύτερη. Εφόσον η ελληνική ομάδα είναι πρώτη, κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει για τους «16» την Τετάρτη την Ισλανδία στο Ηράκλειο, ειδάλλως θα βρει στο δρόμο της μία εκ των Γαλλίας, Μαυροβουνίου και Τουρκίας.

Η Γερμανία κατετάγη πέρσι τέταρτη στο Ευρωπαϊκό U20 της Φινλανδίας, ωστόσο έχουν πολύ σημαντικές απουσίες. Ο Χάρτενσταϊν, που επελέγη στο 43 του ντραφτ από τους Ρόκετς και οι επίσης 98άρηδες Μουσίντι, Ντα Σίλβα και Ολίντε θα απουσιάσουν. Η δύναμη των Γερμανών είναι οι ψηλοί τους, με τους Βάγκνερ, Κράτσερ και Κιλ να ξεχωρίζουν και τον Πάτρικ Φέμερλινγκ (άλλοτε σέντερ των «αιωνίων») να τους κάνει… φροντιστήριο από το ρόλο του βοηθού προπονητή. Πρώτος προπονητής είναι ο Χένρικ Ρεντλ, που ως παίκτης είχε κατακτήσει το Ευρωμπάσκετ το 1993 και τη δεύτερη θέση στο Μουντομπάσκετ του 2002. Ταλέντο με προοπτική θεωρείται ο Καρίμ Γιάλοβ, φόργουορντ με ρίζες από τη Γκάμπια, που θυμίζει φυσιογνωμικά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ανήκει στην Μπάγερν.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Χανιά (Α’ και Β’ Όμιλος)
14.30 Μαυροβούνιο-Ισλανδία
16.45 Τσεχία-Σουηδία
19.00 Γαλλία-Τουρκία
21.15 Γερμανία-Ελλάδα

Ρέθυμνο (Γ’ και Δ’ Όμιλος)
14.30 Ιταλία-Σλοβενία
16.45 Ουκρανία-Ισραήλ
19.00 Λετονία-Λιθουανία
21.15 Ισπανία-Σερβία

pressaris.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics