Breaking News
28 Ιουλίου 2017

Τα power rankings των Εθνικών Ομάδων που θα παλέψουν στο προσεχές Eurobasket, παρουσίασε η FIBA, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να «αναρριχάται» στην τρίτη θέση.

Σύμφωνα, με τις εκτιμήσεις των ειδικών η «γαλανόλευκη» βρίσκεται στη... ζώνη των μεταλλίων, πίσω από τις Ισπανία και Σερβία, με την παγκόσμια ομοσπονδία να αναφέρει σε σχετικό της σχόλιο: «Η Ελλάδα έχει να ανέβει στο βάθρο από το 2009, όταν ήταν και η τελευταία φορά που κέρδισε το χρυσό στους U20 ... μέχρι την περασμένη εβδομάδα! Αυτός και αν είναι οιωνός. Ο Κουφός και ο Ντόρσεϊ είναι εκτός, αλλά υπάρχουν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ο Καλάθης, ο Μπουρούσης, ο Σλούκας, ο Παπαγιάννης και... πολλά άλλα όπλα».

Αναλυτικά η κατάταξη της FIBA:


1. Ισπανία

2. Σερβία

3. Ελλάδα

4. Λιθουανία

5. Γαλλία

6. Τουρκία

7. Κροατία

8. Σλοβενία

9. Ιταλία

10. Λετονία

11. Γεωργία

12. Μαυροβούνιο

13. Τσεχία

14. Φινλανδία

15. Ισραήλ

16. Ρωσία

17. Γερμανία

18. Πολωνία

19. Βέλγιο

20. Ουκρανία

21. Μ. Βρετανία

22. Ουγγαρία

23. Ισλανδία

24. Ρουμανία
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics