Breaking News
08 Αυγούστου 2017


Με μεγάλη διάθεση σε άμυνα κι επίθεση η εθνική ομάδα μπάσκετ διέλυσε με 106-48 την Ρουμανία στην Πάτρα.


Στο πρώτο της τεστ ενόψει του Eurobasket, απέναντι σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες που υπάρχουν στην «Γηραιά Ήπειρο», η «γαλανόλευκη» έβγαλε διάθεση και ενέργεια στο παρκέ, όμορφες συνεργασίες και θέαμα, για να φτάσει τη διαφορά στο +58.
Χωρίς τον τραυματία, Γιάννη Αντετοκούνμπο παρατάχθηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ωστόσο, η απουσία του σταρ του Μιλγουόκι πέρασε εντελώς απαρατήρητη. Ήταν τέτοια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων που από τα πρώτα λεπτά αποτυπώθηκε στο κλειστό της αχαϊκής πρωτεύουσας.
Αύριο το βράδυ (21:00) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Βρετανία στον τελικό του τουρνουά της Πάτρα, ενώ η Ρουμανία θα παίξει με την Ουκρανία στον «μικρό τελικό».
Κορυφαίος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν ο Δημήτρης Παπανικολάου με 17 πόντους, 14 έβαλε στην επανεμφάνισή του ο Παππάς, 12 ο Παπαπέτρου και 11 ο Πρίντεζης.

Εκτός 12άδας έμειναν οι Μήτογλου, Λαρεντζάκης.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics