Breaking News
17 Αυγούστου 2017

Η Εθνική Παίδων αντιμετωπίζει την Ουκρανία (17/8, 13:45) στον προημιτελικό του Eurobasket U16 Β' κατηγορίας με στόχο την είσοδο στα ημιτελικά και τη διεκδίκηση της ανόδου!



Μετά τις επιβλητικές της εμφανίσεις στα παιχνίδια των ομίλων, η Εθνική ομάδα Παίδων «ρίχνεται» σήμερα (17/8, 13:45) στη μάχη των νοκ άουτ αγώνων, με φόντο την είσοδο στα προημιτελικά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι αήττητο με πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με αποκορύφωμα τη σαρωτική της παρουσία απέναντι στην Ελβετία.

Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη! Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην Ουκρανία προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Eurobasket U16 Β' κατηγορίας ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στην Α' κατηγορία.

Όπως είναι γνωστό, την άνοδο θα πάρουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις της διοργάνωσης.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics