Breaking News
18 Αυγούστου 2017

H Εθνική Παίδων δίνει σήμερα (18/8, 18:15) τον πιο κρίσιμο αγώνα στο Eurobasket U16 Β' κατηγορίας, αφού με νίκη απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία θα πάρει αυτομάτως και το εισιτήριο της ανόδου!



Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου ρίχνεται στη μάχη των ημιτελικών του Eurobasket που διεξάγεται στην Σόφια και χρειάζεται μία νίκη σε δύο ματς προκειμένου να «τσεκάρει» το εισιτήριο της Α' κατηγορίας.

Όπως η Εθνική μας, έτσι και η Μεγάλη Βρετανία είναι αήττητη μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, μετρώντας έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Εκτός από την άνοδο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να διεκδικήσει και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Eurobasket U16 Β' κατηγορίας και να επιστρέψει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο στα σαλόνια της κατηγορίας των Παίδων.

Να σημειωθεί ότι η Εθνική μας επικράτησε εύκολα της Ουκρανίας στον προημιτελικό με 78-63, ενώ η Μεγάλη Βρετανία είχε επιβληθεί της Ουγγαρίας με 85-54.

Στον άλλον ημιτελικό της διοργάνωσης θα παίξουν Ολλανδία-Γεωργία (20:30).
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics