Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2017

Χωρίς τον Γιάννη Μπουρούση διεξήχθη η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών επί τουρκικού εδάφους και ενόψει της νοκ άουτ αναμέτρησης του Σαββάτου (9/9, 21:30) με την Λιθουανία, για τη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ 2017.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί από την προετοιμασία στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πιθανότητα μη συμμετοχής του στην αναμέτρηση με τους Λιθουανούς δεν υπάρχει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έναρξη της σημερινής προπόνησης έγινε με καθυστέρηση περίπου 55 λεπτών, καθώς ο οδηγός του πούλμαν που μετέφερε την ελληνική αποστολή στο κλειστό αρχικά... χάθηκε στο δρόμο για το το «Σινάν Ερντέμ», ενώ στη συνέχεια... έμπλεξε στην κίνηση της Κωνσταντινούπολης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics