Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2017

Στην Ομοσπονδία σκέφτονται να δώσουν τα ηνία της Εθνικής στον Θανάση Σκουρτόπουλο και να τοποθετηθεί σε άλλο πόστο ο Κώστας Μίσσας. Ποια είναι τα δεδομένα για την επόμενη μέρα της ομάδας.

 

Η Εθνική ομάδα γυρίζει σελίδα, τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 αρχίζουν σε 9 εβδομάδες και ήδη η Ομοσπονδία σχεδιάζει την επόμενη μέρα της ομάδας. Και σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν, ναι μεν ο Κώστας Μίσσας δεν θα κάθεται στην κορυφή του πάγκου, όμως θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο σε άλλο πόστο.
«Μετά από δύο μήνες πίεσης, θεωρώ ότι βλάπτει σοβαρά την υγεία. Δεν είσαι και πολύ καλά. Βέβαια θα μιλήσουμε με την διοίκηση, αν και επιλογή σου είναι ένας καλύτερος τρόπος ζωής», ειπε ο Μίσσας στην επιστροφή της αποστολής από την Πόλη και είναι ξεκάθαρο ότι για λόγους προσωπικούς δεν θα συνεχίσει να είναι χεντ κόουτς. Ας μην ξεχνάμε πως έχει και αυξημένες υποχρεώσεις με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού από τούτη τη σεζόν.

Τι σημαίνει αυτό; Ισως, λοιπόν, να γυρίσει στη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΕΟΚ και το πόστο του προπονητή να καλυφθεί εσωτερικά. Μέχρι πριν από λίγο καιρό, το όνομα του Ηλία Παπαθεοδώρου έμοιαζε να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά απ’ ό,τι φαινεται στην ΕΟΚ δεν θα μπουν στη διαδικασία να δώσουν την χρίσμα σε προπονητή που εργάζεται σε μεγάλη ομάδα. Συνεπώς πέραν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, δεν μπαίνουν ως υποψήφιοι ούτε οι κόουτς της ΑΕΚ (Μανωλόπουλος), του Αρη (Γιαννάκης) και του ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου).

Ποιες είναι οι οι σκέψεις που υπάρχουν στην Ομοσπονδία; Να αναβαθμιστεί ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και από πρώτος βοηθός να γίνει ο πρώτος προπονητής της Εθνικής. Ο νυν τεχνικός του Φάρου – ΓΣΛ είχε σημαντικό ρόλο και στη φετινή ομάδα, συνεργάστηκε άψογα με τον Μίσσα και όσο περνούσε ο καιρός έπαιρνε όλο και περισσότερες πρωτοβουλίες.

Στην ΕΟΚ, λοιπόν, σκέφτονται σοβαρά να του δώσουν προαγωγή και τα δεδομένα που ισχύουν τώρα, είναι το φαβορί για να γίνει ο διάδοχος του Κώστα Μίσσα. Και φυσικά να έχει στο πλευρό του τον «Στρατηγό» και από εκεί και πέρα να διαλέξει ένα επιτελείο, που θα μπορεί να αφοσοιωθεί στην Εθνική ομάδα τώρα που υπάρχουν υποχρεώσεις εν μέσω της σεζόν. Ισως μάλιστα σε βάθος χρόνου ο Σκουρτόπουλος να αποκτήσει μόνιμη σχέση με την Ομοσπονδία, να γίνει φουλ τάιμ προπονητής, αν και εφόσον δείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Οπως και να έχει οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν άμεσα, αφού ο χρόνος τρέχει και πρέπει να γίνουν τα πλάνα για την προετοιμασία και τον καταρτισμό του ρόστερ, που καμία σχέση δεν θα έχει με την ομάδα που παρατάχθηκε στο Eurobasket 2017. Ο Σκουρτόπουλος βέβαια έχει ήδη από μόνος του κάνει την προεργασία και τα σχέδιά του, όχι γιατί γνώριζε κάτι, αλλά για να είναι έτοιμος σε περίπτωση που ερωτηθεί.

pressaris.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics