Breaking News
01 Μαρτίου 2018

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

 

Ο προπονητής του ΓΣΛ Φάρου έχει συμφωνήσει να εισπράττει 20.000 ευρώ το χρόνο, υπογράφοντας συμβόλαιο επιπέδου Α2.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Σκουρτόπουλος αμείβεται με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρναν οι προηγούμενοι ομοσπονδιακοί τεχνικοί. Ο Τρινκιέρι έπαιρνε 120.000 ευρώ τον χρόνο και ο Κατσικάρης 180.000 ευρώ ετησίως.

Υπενθυμίζεται πως στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ήταν βοηθός του Κώστα Μίσσα και λίγο καιρό μετά αποδέχθηκε την πρόταση της ΕΟΚ να αναλάβει ομοσπονδιακός προπονητής.

Με τον Σκουρτόπουλο στον πάγκο, η Εθνική Ανδρών έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics