Breaking News
27 Σεπτεμβρίου 2018

Έπειτα από την μεγάλη προσπάθειά της στα παρκέ της Τενερίφη η Εθνική Γυναικών επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης.

 

Με την απογοήτευση, αλλά και την περηφάνια έκδηλη στα πρόσωπα όλων, η Εθνική Γυναικών επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης (27/09) στην Ελλάδα.

Η «γαλανόλευκη» πάλεψε μέχρι τέλους απέναντι στη Νιγηρία, όμως η πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου χάθηκε στις λεπτομέρειες απέναντι στη χώρα της Αφρικής.

Παρ' όλα αυτά, κατά την άφιξη της Εθνικής στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» υπήρξε κόσμος που θέλησε να φωτογραφηθεί με τις παίκτριες της «γαλανόλευκης», θέλοντας να τις εμψυχώσει για τη συνέχεια της πορείας της.
SDNA.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics