Breaking News
08 Νοεμβρίου 2019

Ο Ρικ Πιτίνο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών, αφού μετά από συζήτηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

 

Ο Αμερικανός τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της ΕΟΚ και θα αποτελέσει τον διάδοχο του Θανάση Σκουρτόπουλο, επιχειρώντας να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσω του του προολυμπιακού τουρνουά.Πριν από το προολυμπιακό τουρνουά, η Ελλάδα έχει και άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού Φεβρουάριο του 2020 θα δώσει τους πρώτους αγώνες της στο πλαίσιο των προκριματικών του Eurobasket 2021, βρισκόμενη στον ίδιο όμιλο με την Λετονία, την Βοσνία και την Βουλγαρία. Σε αυτούς τους αγώνες αναμένεται να κάθεται στον πάγκο ο Σκουρτόπουλος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics