Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2019

Παναγιώτης Γιαννάκης και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσίασαν έναν νέο μη κερδοσκοπικό οργανισμό που φέρει την ονομασία «Γήπεδο Ζωής». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην παρακίνηση των νέων να αθληθούν, να εξελιχθούν και να ανακαλύψουν ταλέντα και δεξιότητές τους.

 

Σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώθηκε η χρηματοδότηση και δημιουργία εντός των επόμενων δυόμιση ετών ενός υπερσύγχρονου χώρου στη δυτική Αττική στο οποίο θα εκτελούνται διάφορα προγράμματα που θα προάγουν τον υγιεινό, ενεργό και δημιουργικό τρόπο ζωής και θα περιλαμβάνουν δραστηριότητες ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και πολιτισμού, όπως αθλητική εκπαίδευση, βοήθεια στη σχολική μελέτη, προγράμματα ευεξίας, ακαδημαϊκής και επαγγελματικής προετοιμασίας, καλλιτεχνικές δραστηριότητες κ.α.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και η ομάδα του Γηπέδου Ζωής πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα την πιλοτική εφαρμογή της πρωτοβουλίας μέσα από πληθώρα δραστηριοτήτων και παρουσιάσεων σε όλη την Αθήνα. «Στοχεύουμε μέσω του «Γηπέδου Ζωής» να δώσουμε στα νέα παιδιά τις υποδομές και τα ερεθίσματα να ανακαλύψουν τα δικά τους ταλέντα και να παρακινήσουμε να τα αναπτύξουν με πάθος σε έναν ασφαλή και προσφιλή για αυτά χώρο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Π. Γιαννάκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics