Breaking News
04 Απριλίου 2020

Τώρα που μένουμε σπίτι ψάχνουμε καθημερινά τρόπους απασχόλησης για να περνάει δημιουργικά η μέρα μας.

Μέσα στα πιο σημαντικά , τη στιγμή που τώρα για τους περισσότερους υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος είναι η εκγύμναση του σώματος μας και η διατήρηση της φυσική μας κατάστασης.

Το ότι μένουμε σπίτι δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να βρούμε έξυπνους και γρήγορους τρόπους για να ακολουθήσουμε κάποια προγράμματα εκγύμνασης . Η επιτυχημένη γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου αυτή την περίοδο έχει επικεντρωθεί στο in-house Training και στους διαδικτυακούς της φίλους τους οποίους προπονεί καθημερινά από απόσταση προτείνοντας τους καθημερινά συνταγές για ένα χορταστικό και γευστικό πλάνο διατροφής χωρίς λιπαρά και περιττές θερμίδες!

Ακόμα και εάν στο σπίτι μας δεν υπάρχουν όργανα γυμναστικής μπορούν να μετατραπούν σε αυτά ο καναπές, το τραπεζάκι του σαλονιού , οι καρέκλες αλλά και το πάτωμα με ένα μαξιλάρι και να μας δώσουν τις βοήθειες που χρειαζόμαστε για να «βγάλουμε» σε πέρας την καθημερινή μας άσκηση.

Η Χριστίνα Πάζιου εν δράση σε φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείτε την :

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics