Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2020

Προς μία μεγάλη έκπληξη οδεύει η διοργάνωση καθώς ο Μάθιου Γουλφ πήρε τον έλεγχο με διαφορά δύο χτυπημάτων και επίδοση 5-under 65 στον τρίτο γύρο μόλις στη δεύτερη εμφάνισή του σε μέιτζορ


Γιώργος Αυγερινάκης by Γιώργος Αυγερινάκης 
US Open Golf: Πέρασε μπροστά ο Μάθιου Γουλφ
Όταν ρωτήθηκε τι πήγε καλά με το παιχνίδι του ο 21χρονος Μάθιου Γουλφ απάντησε: «Τα πάντα. Το putting μου ήταν με διαφορά το καλύτερο τους τελευταίους δύο – τρεις μήνες. Αισθάνομαι ότι χτυπάω τη μπάλα πολύ καλά», ήταν τα λόγια του Αμερικανού. Στο Winged Foot που έχει την τάση να προκαλεί πρόβλημα στους καλύτερους γκόλφερ του κόσμου, η παράδοση συνεχίστηκε με τον Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη, τον Ντάστιν Τζόνσον, ωστόσο ο Γουλφ ήταν αυτός που πρωταγωνίστησε στον τρίτο γύρο.

Με πέντε birdies στις πρώτες εννέα τρύπες ο Γουλφ είχε μόνο μία δύσκολη στιγμή με το bogey στην 16η τρύπα, προτού σημειώσει ένα ακόμη birdie στην τελευταία τρύπα. Αν καταφέρει να κρατηθεί μπροστά από τον Αμερικανό Μπράισον ΝτεΣαμπό (70) και τον Νοτιοαφρικανό Λούις Ουστχούιζεν (68), που βρίσκονται σε απόσταση δύο και τεσσάρων χτυπημάτων αντίστοιχα, ο Γουλφ μπορεί να γίνει μεταξύ των νεότερων παικτών που κερδίζουν ένα μέιτζορ και ο πρώτος εδώ και πάνω από έναν αιώνα στο ντεμπούτο του στο US Open.

«Είμαι έτοιμος να νικήσω εδώ και να κερδίσω ένα μέιτζορ», είπε ο Γουλφ ο οποίος έγινε επαγγελματίας το 2019 και πήρε τον πρώτο του τίτλο στο PGA Tour, το 3M Open, τον Ιούλιο του 2019. «Είναι ένα μέιτζορ, είναι πολύ σημαντικό και ναι, είναι στην αρχή της καριέρας μου», πρόσθεσε ο Γουλφ ο οποίος πήρε την τέταρτη θέση τον περασμένο μήνα στο PGA Championship. «Έφερα τον εαυτό μου σε ένα πολύ καλό σημείο, προφανώς αισθάνομαι σπουδαία με το παιχνίδι μου οπότε θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω και ό,τι να συμβεί θα συμβεί».
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics