Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2020

Πολλές συμμετοχές παρ’ όλο που η συγκεκριμένη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά
Αντώνης Σιδηρόπουλος by Αντώνης  


ΕRE3ATHLON: Ρεκόρ συμμετοχών στους αγώνες ποδηλασίας
Photo: Iri Greco / BrakeThrough Media | brakethroughmedia.com

Με μεγάλη επιτυχία και ασφάλεια πραγματοποιήθηκε το ΕRE3ATHLON Μultisport στο δήμο Ερέτριας.

Tην Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε ο αγώνας ποδηλασίας από την Αμάρυνθο και ολοκληρώθηκε στην Ερέτρια. Οι αγώνες ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκαν σήμερα περιλάμβαναν δυο διαδρομές η μια ήταν 40χιλ και η άλλη 20χιλ.

Ρεκόρ συμμετοχών σημειώθηκε καθώς ξεπέρασαν τα 300 άτομα. Η διοργάνωση συγκέντρωσε ένα αρκετά μεγάλο νούμερο συμμετοχών παρ’ όλο που η συγκεκριμένη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά.

Οι ποδηλατικοί αγώνες αφορούσαν όλες τις ηλικίες. Οι αγώνες διεξάχθηκαν με μεγάλη επιτυχία τόσο από τις συμμετοχές όσο και από την ασφάλεια που είχαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι.

Παρών στη σπουδαία διοργανώσει ήταν ο δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κηρύκο Μπασινά, την αντιδήμαρχο Μαρία Παπαγγελή και τον Πρόεδρο του Δαφνηφόρου Ερέτριας Δημήτρη Τσούμαρη.

Η διοργάνωση του ΕRE3ATHLON multisport διοργανώθηκε από το δήμο Ερέτριας με κύριο σκοπό την έναρξη μιας σημαντικής γιορτής αθλητισμού και πολιτισμού στον τόπο.

Παρών και ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Στερεάς Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γαλάνης.

sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics