Breaking News
08 Ιανουαρίου 2021

Με αγώνες και στο 4τραπλό μπομπσλέι μετά από 11 μήνες

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιστρέψουν στους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μπομπσλέι και Σκέλετον (IBSF), στη Βιτεμβέργη, στην οποία θα διεξαχθούν και οι πρώτοι αγώνες τεσσάρων ατόμων, μετά από 11 μήνες.

Η Ομοσπονδία των ΗΠΑ (USABS) ανακοίνωσε τον Οκτώβριο, ότι οι ομάδες της δεν θα συμμετάσχουν στο πρώτο μισό της σεζόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των αθλητών τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Έτσι οι Αμερικανοί αθλητές τους έχουν χάσει τους τέσσερεις πρώτους αγώνες, του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η δύο φορές ολυμπιονίκης Κάιλι Χάμφρις, η οποία εκπροσωπούσε προηγουμένως τον Καναδά, θα είναι μεταξύ των εκπροσώπων των ΗΠΑ που θα αγωνιστούν στη Βιτεμβέργη. Μαζί της η Σύλβια Χόφμαν σε ένα από τα τρία έλκηθρα στον αγώνα μπομπσλέι των γυναικών.

Η Ελάνα Μάιερς Τέιλορ επιστρέφει μόλις 10 μήνες μετά τον τοκετό, με την οδηγό, να έχει χάσει την περασμένη σεζόν, λόγω της εγκυμοσύνης της.

Η Μέγερς Τέιλορ θα συνοδεύεται από τη Λόλο Τζόουνς, ενώ η Μπρίτανυ Ρέινμπολτ και η Λώρεν Γκιμπς ολοκληρώνουν τα πληρώματα, στις διοργανώσεις των γυναικών.

Οι αθλητές του Σκέλετον Όστιν Φλόριαν, Όστιν ΜακΚράρυ, Κέιτι Ουλάντερ και Κένταλ Βέσενμπεργκ είναι μεταξύ αυτών, που έχουν κάνει το ταξιδέψει στη Γερμανία.

Οι Κόντι Μπάσκιου και Τζεφ Γκαντμπουά θα είναι οι οδηγοί του διπλού και τετραπλού μπομπσλέι, το Σαββατοκύριακο.

Η επιστροφή της αμερικανικής ομάδας έρχεται καθώς οι ομάδες μπομπσλέι της Λετονίας είναι εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και θα παραμείνουν εκτός και από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Λετονική Ομοσπονδία Μπομπσλέι και Σκέλετον επιβεβαίωσε ότι δεν θα στείλει ομάδα στη διοργάνωση της Βιτεμβέργης, μετά από το ξέσπασμα Covid-19, , στην ομάδα.

Η Λετονία πάντως διατηρεί μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας στο σκέλετον των ανδρών, καθώς ο Μάρτιν Ντούκουρς, βρίσκεται στην πρώτη θέση μετά τη νίκη στους τέσσερις πρώτους αγώνες της σεζόν.

Η Αυστριακή Τζανίν Φλοκ προηγείται στην κατάταξη των γυναικών μετά από τρεις νίκες, αλλά δεν έχει νικήσει ποτέ στη Βιτεμβέργη.

Αγώνες σκέλετον ανδρών και γυναικών θα διεξαχθούν αύριο. Οι αγώνες του διπλού μπομπσλέι των ανδρών και γυναικών έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν το Σάββατο (9 Ιανουαρίου) και στη συνέχεια το τετραπλό των ανδρών, την Κυριακή (10 Ιανουαρίου).
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics