Breaking News
01 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας: Στην κόπωση απέδωσε το 1-1 ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ισοπαλία στην Τούμπα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στις δηλώσεις του στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λουτσέσκου στην Cosmote TV:

«Πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε άλλες τρεις ευκαιρίες να σκοράρουμε εκτός από το γκολ, δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ που σαφώς δεν θέλαμε, είχε και η Σλόβαν ευκαιρία να σκοράρει στο τέλος του πρώτου μέρους.

Σε γενικές γραμμές εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι είχαμε έλλειψη ενέργειας, θεωρώ ότι η κούραση όλων των συνεχόμενων παιχνιδιών και ειδικά του ντέρμπι της Κυριακής μας βγήκε, όμως και πάλι πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω».

onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 0-3 [vid]

 

 

 

Όλα τα ζώδια 30/09

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics