Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2022

Στον 2ο γύρο του απλού ανδρών ολοκλήρωσε ο Καλλίνικος Κρεάνγκα την πορεία του στο World Table Tennis Feeder των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Με 1 νίκη και 1 ήττα πλασαρίστηκε στις θέσεις 17-32 του Fort Lauderdale USA και σίγουρα η επιστροφή του σε διεθνή ατομικά τουρνουά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, μετά από σχεδόν 4 χρόνια, δεν πέρασε απαρατήρητη. Όχι μόνο γιατί στα 51 του χρόνια παρουσιάστηκε σε καλό σημείο ανταγωνισμού, αλλά και γιατί θύμισε υπέροχες αγωνιστικές στιγμές στο φιλοθέαμον αμερικανικό κοινό, το οποίο τον έχει λατρέψει από παλιότερες εμφανίσεις του εκεί. Την Κυριακή 11/12 ο διαχρονικά κορυφαίος Έλληνας πινγκπονίστας νίκησε στον 1ο γύρο τον Κλαουντίνι Τολέδο από τις ΗΠΑ με 4-0 σετ και απόψε Δευτέρα 12/12 έχασε στους «32» από τον Ινδό Μάναβ Βίκας Τακάρ, πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 4-0 σετ.

Ο Κρεάνγκα, που ήθελε να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του σε διεθνή τραπέζια μετά την πλήρη αγωνιστική απραξία του στην εποχή των σοβαρών επιπτώσεων από τον κορωνοϊό, αντιμετώπισε στους «64» τον Αμερικανό Κλαουντίνι Τολέδο. Ήταν ξεκάθαρα ανώτερος του 40χρονου αντιπάλου του κι έφτασε εύκολα στην επικράτηση με 4-0 σετ (11-5, 11-3, 11-2, 11-6).

Σήμερα το βράδυ, στον 2ο γύρο του WTT Feeder, συνάντησε τον Μάναβ Βίκας Τακάρ, ο οποίος είχε περάσει απευθείας στους «32» ως ένα από τα φαβορί (νούμερο 144 αυτή τη βδομάδα στο παγκόσμιο rankinglist). Ο Κρεάνγκα αποκλείστηκε με 4-0 σετ, αλλά ήταν πάντοτε «μέσα» στη διεκδίκηση του ματς και είναι ενδεικτικό ότι έχασε 3 σετ στο όριο (9-11, 9-11, 4-11, 9-11). Σαφώς ο «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής του 2003 δεν διαθέτει πια τις αντοχές και την κίνηση που είχε, όμως με την ποιότητα των χτυπημάτων του πίεσε τον Ινδό και πήρε το χειροκρότημα σε πολλές ενέργειές του.

Και οι δύο αγώνες του στη Φλόριντα μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο. Στην ώρα του live streaming από το κανάλι του WTT στο youtube αρκετοί φίλαθλοι έκαναν σχόλια δείχνοντας τη μεγάλη τους εκτίμηση στην αξία του Κρεάνγκα. Παράλληλα με τον θαυμασμό τους για το γεγονός ότι συνεχίζει ακόμα σε επαγγελματικό επίπεδο τόνιζαν, μεταξύ άλλων, ότι το… σήμα κατατεθέν του, το backhand spin εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό και ότι παραμένει σε καλό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 12/12

 

 

 

Στο Ηράκλειο το παγκόσμιο κύπελλο ξίφους

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics