Breaking News
26 Δεκεμβρίου 2023

Στα «Δύο Αοράκια» το Final 8 του Κυπέλλου μπάσκετ και ο τελικός των γυναικών


Έτοιμη να διοργανώσει μία γιορτή του μπάσκετ τον Φεβρουάριο στα «Δύο Αοράκια» είναι η ΕΟΚ!

Σύμφωνα με το SDNA, το πλάνο της Ομοσπονδίας είναι να διοργανωθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Ηράκλειο το Final 8 του Κυπέλλου μπάσκετ ενώ στο ίδιο γήπεδο θα γίνουν με διαφορά λίγων ωρών οι τελικοί των ανδρών και των γυναικών, με την διαφοροποίηση να έχει να κάνει με το σύστημα διεξαγωγής.

Στους άνδρες και φέτος θα πραγματοποιηθεί Final-8, με τις 7 πρώτες ομάδες του πρώτου γύρου της Stoiximan Basket League (Παναθηναϊκό Aktor, Ολυμπιακό, Προμηθέα Πάτρας, ΠΑΟΚ, Άρη, Περιστέρι και ΑΕΚ Betsson) και τον κάτοχο του UNICEF Trophy (ένας εκ των Μεγαρίδα, Μίλων, Πανιώνιος και Δόξα Λευκάδας), με τη διοργάνωση να λαμβάνει μέρος και τη φετινή σεζόν στο Ηράκλειο και στο κλειστό «Δύο Αοράκια», από την Πέμπτη 15 μέχρι την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

Οι δύο τελικοί σε άνδρες και γυναίκες θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα, στο κλειστό του Ηρακλείου, με την ΕΟΚ να θέλει να διοργανώσει μία γιορτή του μπάσκετ στην και να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και για τα δύο σημαντικά ματς.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών, εκεί που την πρόκριση στην επόμενη φάση έχουν πάρει ήδη Παναθηναϊκός, Ελευθερία Μοσχάτου, Εσπερίδες και ΠΑΣ Γιάννινα, θα διεξαχθούν δύο νοκ άουτ παιχνίδια στις 24 Ιανουαρίου, με τον τελικό να πραγματοποιείται στις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο, πριν από τον αντίστοιχο τελικό των ανδρών στο Final-8.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 26 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

Ο Ιάσων Παναγόπουλος ήταν ο νικητής του περιφερειακού πρωταθλήματος Αθηνών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics