Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2016

Εντυπωσιακός ο Μιχάλης Σεϊτης, σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στα 400 μέτρα της κατηγορίας Τ43-44 των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος.


Ο Μιχάλης Σεΐτης προκρίθηκε στον τελικό των 400 μέτρων της κατηγορίας Τ43-44 των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και όχι μόνο αυτό, αλλά έκανε και νέο παγκόσμιο ρεκόρ για το Τ44.

Ο Έλληνας σπρίντερ κάλυψε την απόσταση σε 49.81, σπάζοντας το 49.87 του Ντέιβιντ Πρινς από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος το είχε κάνει το 2013 στο Σαν Αντόνιο.

Ο Σεΐτης προκρίθηκε ως έκτος στον τελικό και για όσους απορούν για το πώς γίνεται να έκανε παγκόσμιο ρεκόρ χωρίς να είναι πρώτος, στην κούρσα συμμετείχαν αθλητές τόσο της κατηγορίας Τ43 όσο και της Τ44.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics