Breaking News
16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης θυμάται τις δύσκολες στιγμές στο σχολείο

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο Παύλος Μάμαλος χάρισε στην Ελλάδα το τρίτο χρυσό μετάλλιο καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην άρση βαρών, -107 κιλά.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα, ο χρυσός Παραολυμπιονίκης θυμήθηκε τα χρόνια από το σχολείο με τη συμπεριφορά προς το πρόσωπό του να είναι η χειρότερη δυνατή.

Συγκεκριμένα, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος ο Παύλος Μάμαλος: “Τα παιδιά με κοροϊδεύανε, με λέγανε ανάπηρο, κούτσαβο και τέτοια πράγματα. Εγώ καθόμουν σε μια γωνιά και έκλαιγα, όταν χτύπαγε το κουδούνι και ανέβαιναν τα παιδιά πάνω, εγώ καθόμουν από κάτω και έκλαιγα. Μου πετούσαν τις τσάντες από το παράθυρο και μου ερχόντουσαν στο κεφάλι και με κορόιδευαν. Δεν με παίρνανε σε εκδρομές, δεν με παίρνανε σε πενταήμερες, καθόμουν μόνος στο σχολείο μέχρι να γυρίσουν τα άλλα παιδιά και έτσι κάποτε, όταν έφτασα στην έκτη δημοτικού, παράτησα το σχολείο τελείως και δεν πήγα γυμνάσιο”.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics