Breaking News
24 Ιουλίου 2017

Η Ελληνική παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παραολυμπιονικών ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη μετάλλιο. Ο Δημήτρης Ζησίδης ήταν 3ος στη σφαιροβολία F32, όπως και στους Παραολυμπιακούς στο Ρίο.

Συνολικά η Ελλάδα κατέκτησε 8 μετάλλια.


Ο Δημήτρης Ζησίδης έκανε και πάλι εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό και η βολή του στα 9.57(ατομικό του ρεκόρ) του χάρισε την 3η θέση στον τελικό, που ήταν η τελευταία Ελληνική συμμετοχή στο φινάλε των αγώνων στο Λονδίνο. Το χρυσό μετάλλιο πήγε στον Αλγερινό Μπαλάζ (11.08) και το ασημένιο στον Αλ Μασαΐκι από το Ομάν με 10.49.

(Τα αποτελέσματα της σφαιροβολίας)
Τα 8 μετάλλια αποτέλουν άλλη μια κατάθεση ψυχής των Ελλήνων παραολυμπιονικών και ένα μήνυμα ζωής σε όλους μας: ο Μιχάλης Σεΐτης με χρυσό στα 400 μ. και ασημένιο στα 200 μ., ο Μανώλης Στεφανουδάκης με χρυσό στον ακοντισμό, ο Χρήστος Κουτούλιας με ασημένιο στο τριπλούν (και ένα ανεπίσημο χάλκινο στο μήκος σε μικτό τελικό) και η Μαρία Σταματουλά επίσης ασημένιο στη σφαίρα και τα χάλκινα οι Ζησίδης, Μαντούδη και Λιάγκου στη σφαιροβολία.

(Εντυπωσιακός ο Μιχάλης Σεΐτης (δ.) με δύο μετάλλια στους αγώνες)

cnn.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics