Breaking News
10 Μαρτίου 2018

Ο Παναγιώτης Τριαφύλλου κατέλαβε την έκτη θέση στη σπάθη κατηγορίας Β`στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξιφασκίας με αμαξίδιο.



Την 6η θέση στη σπάθη κατηγορίας Β` κατέλαβε ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξιφασκίας με αμαξίδιο που πραγματοποιείται στην Πίζα της Ιταλίας.

Ο "ασημένιος" Παραολυμπιονίκης του Ρίο, ήταν τρίτος στον γύρο κατάταξης με απολογισμό τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Στον γύρο των «16» νίκησε 15-9 τον Γάλλο Σεκέ, όμως στα προημιτελικά ηττήθηκε 15-11 από τον Ουκρανό Ντάτσκο, ο οποίος να θυμίσουμε ότι του είχε στερήσει το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες της Βραζιλίας τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ακόμα από ελληνικής πλευράς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ο Γεράσιμος Πυλαρινός-Μαρκαντωνάτος κατετάγη 13ος στη σπάθη κατηγορίας Α`, ενώ μία θέση πιο κάτω στο ίδιο όπλο, βρέθηκε ο Βασίλης Ντούνης.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics