Breaking News
16 Μαρτίου 2021

Η Ηρώ Μηλάκη προτάθηκε για τη θέση του εκπροσώπου των αθλητών στο Δ.Σ. της ΕΟ Ποδηλασίας
Δημήτρης Ντζάνης  

 

Μια σπουδαία κυρία της ποδηλασίας, την Ηρώ Μηλάκη, προτείνει ο Βασίλης Διαμαντόπουλος ως εκπρόσωπο των αθλητών στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας ποδηλασίας. Ο γ.γ. του ΠΟ Πατρών και υποψήφιος πρόεδρος στις αρχαιρεσίες της 21ης Μαρτίου, επέλεξε την 29χρονη πρωταθλήτρια. Η αθλήτρια του ΠΑΣ Ρεθύμνου «Άτλας» θα είναι η εκλεκτή του, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος στη ΕΟΠ.

«Πολυσχιδή προσφορά στο άθλημα»

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας, με γραπτή δήλωση, ανακοίνωσε την απόφασή του. «Νιώθοντας ιδιαίτερη τιμή, καθώς και ικανοποίηση για την αποδοχή της πρόσκλησής μου για την επόμενη ημέρα του αθλήματός μας, προτείνω την κα Ηρώ Μηλάκη. Η Ηρώ είναι η κορυφαία αθλήτρια της ποδηλασίας τα τελευταία χρόνια. Έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος 17 φορές, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και κατετάγη 7η στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2018».

Διακρίνεται για την πολυσχιδή της παρουσία και προσφορά στο άθλημα. Έχει συμμετάσχει και σε δύο Παραολυμπιακούς Αγώνες, στην κατηγορία τάντεμ γυναικών, ως πιλότος. Παράλληλα έχει καταλάβει την 6η θέση στο Ρίο 2016 και το Λονδίνο 2012. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου και μιλάει άριστα Αγγλικά» τόνισε για την επιλογή του.

«Ηχηρή φωνή και συνεργασία»

Εξηγώντας δε, ο Βασίλης Διαμαντόπουλος την επιθυμία του, επεσήμανε. «Η παρουσία της στο Δ.Σ. της Ε.Ο.Π., παράλληλα με την αθλητική της δραστηριότητα, περιποιεί τιμή για όλα τα μέλη της διοίκησης. Περιμένουμε την “ηχηρή φωνή” και τη συνεργασία από την εκπρόσωπο των αθλητών, προκειμένου να χτίσουμε μαζί το αύριο της ποδηλασίας».

Με το βλέμμα στο Τόκιο

Η Ηρώ Μηλάκη τον περασμένο Σεπτέμβριο «σάρωσε» τα πάντα στο πέρασμά της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας, κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια. Παράλληλα, έχει να επιδείξει διεθνείς διακρίσεις και στο tandem (διπλό ποδήλατο), σαν οδηγός της Ελένης Καλατζή. Τον Ιανουάριο του 2020 μαζί με τους Χρήστο Σανδαλάκη/Σωτήρη Μπρέτα κατέλαβαν την 3η θέση στο ομαδικό στο παγκόσμιο του Καναδά. Το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά πεντάλ σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας.

«Ολοκληρώσαμε το πρώτο 10ημερο προπονητικό καμπ της προετοιμασίας μας για το 2021! Μετά από πολύ καιρό ανεβήκαμε ξανά στο τάντεμ. Για να δούμε το επίπεδο που βρισκόμαστε και τι πρέπει να βελτιώσουμε μέχρι τους Παραολυμπιακους αγώνες του Τόκιο. Με την καθοδήγηση πάντα του έμπειρου προπονητή μας» έγραφε στις 17 Ιανουαρίου στα social media η αθλήτρια, που γυμνάζεται με τον Γιώργο Βαρβεράκη.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Η κίνηση που κάνει τις γυναίκες να φαίνονται σεξουαλικά διαθέσιμες

Άννα Μεθυμάκη: Με το μυαλό και την καρδιά στην ξιφασκία

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics