Breaking News
31 Αυγούστου 2021

Το δεύτερο μετάλλιό της στα αγωνίσματα του στίβου και έκτο συνολικά πανηγυρίζει η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Δράστης» της νέας επιτυχίας είναι ο Ευστράτιος Νικολαΐδης, ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία F20 της σφαιροβολίας. Ο 35χρονος αθλητής σημείωσε επίδοση 15,93 μέτρα στην δεύτερη προσπάθειά του και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, μένοντας πίσω από τους Ουκρανούς Μαξίμ Κόβαλ (17,34 μέτρα - παγκόσμιο ρεκόρ) και Ολεξάντρ Γιάροβι (17,30 μέτρα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό του αγωνίσματος μετείχε ακόμη ένας Έλληνας αθλητής, ο Λεόντιος Στεφανίδης, ο οποίος κατετάγη τέταρτος με επίδοση 15,75 μέτρα.

 

Μετά το μετάλλιο του Νικολαΐδη, η Ελλάδα έχει ως τώρα απολογισμό ένα ασημένιο και πέντε χάλκινα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το Camp ποδοσφαίρου «Β. Χατζηπαναγής»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics