Breaking News
15 Οκτωβρίου 2021

Βασίλης Μπαντής
ΟΦΗ: Μειώνονται τα προβλήματα ενόψει Παναιτωλικού



Ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μετρώντας ορισμένες επιστροφές.

Συγκρατημένα χαμόγελα στους «ασπρόμαυρους» με τα προβλήματα να μειώνονται, για τον αγώνα της Κυριακής (17/10) με τον Παναιτωλικό. Φυσικά, τα προβλήματα παραμένουν.

Ειδικότερα, Επασί και Σελίμοβιτς εντάχθηκαν κανονικά στο σημερινό (15/10) πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκαν άμεσα στη διάθεση του προπονητή τους.

Στις επιστροφές του ΟΦΗ συνυπολογίζονται και οι Γκαγιέχος, Ντουρμισάι, Βούρος και Λάμπρου που προπονούνται κανονικά από την Πέμπτη. Όλοι τους διεκδικούν μια θέση στη βασική ενδεκάδα για την ερχόμενη αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Στάικος και Τσιλιανίδης έκαναν αποθεραπεία, με τον Ουές να ακολουθεί πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Αναφορικά με τον τελευταίο, τραυματίστηκε με την εθνική Συρίας και αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Η απουσία του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θεωρείται δεδομένη.

Επιπλέον, από τη σημερινή (15/10) προπόνηση απουσίασαν οι Λυμπεράκης, Ντε Γκούζμαν και Γουότερμαν, λόγω ίωσης. Γρίβας και Διαμαντής δεν επέστρεψαν ακόμη από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα.

Η προπόνηση επικεντρώθηκε σε ασκήσεις κορμού, παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι. Η επόμενη έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (16/10), στις 09:00, μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς στο Αγρίνιο.

sportime.gr
Διαβάστε Επίσης

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 14/10/2021

 

 

 

 Σήμερα 15 Οκτωβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics