Breaking News
08 Ιανουαρίου 2021

Νέες προσθήκες του Παναθηναϊκού στην ποδηλασία

 

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τέσσερις ποδηλάτες
Πιο συγκεκριμένα το τμήμα ποδηλασίας ενισχύθηκε με τους παρακάτω αθλητές Μαρκεσίνης Γιώργος από την ΑΛΦΑ Καλλιθέας: Ένας αθλητής με σπουδαία εμπειρία σε αγώνες δρόμου και χρονομέτρου θα αγωνιστεί στη κατηγορία Μαστερς.

Καλούπης Μιχάλης από την ομάδα Ποδηλατειν: Ο Χιώτης αθλητής θα αγωνιστεί στη κατηγορία μαστερς κυρίως σε αγώνες δρόμου.

Ανδρέας Νίνης από Πρωτέα Σαλαμίνας: Ένας σπουδαίος αθλητής all around που εκτός από ποδηλασία αγωνίζεται σε πανελλήνια πρωταθλήματα τρίαθλου, ημιμαραθώνιου και στίβο (1500μ)

Τσερετζούλιας Χρήστος από Π.Ο Βολου: Ο Αιγιώτης αθλητής επιστρέφει στην ομάδα μετά από απουσία ενός έτους. Αναμένεται να ηγηθεί της ομάδας Πίστας. H ομάδα μας τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics