Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
09 Μαΐου 2019

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΟΦΗ, καλούν τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει το τμήμα μπάσκετ στο παιχνίδι της Κυριακής με την Αγία Παρασκευή στα Δύο Αοράκια , που θα κρίνει την άνοδο στη Β Εθνική.


Αναλυτικά η ανακοίνωση
Αδέρφια Ομιλίτες τη Κυριακή στις 17:00 η ομάδα basket δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος και με νίκη εξασφαλίζει την άνοδο.
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ,οργανωμένους και απλούς φιλάθλους,στο τελευταίο και κρισιμότερο παιχνίδι της χρόνιας να δώσουμε βροντερό παρόν και να σταθούμε δίπλα στην όμαδα.
Ένας αγώνας μια άνοδος.Όλοι στα ασπρόμαυρα όλοι στα Δύο Αοράκια για μια κερκίδα δυνατή.
Αποδείξαμε και φέτος οτι η ασπίδα στην καρδιά είναι αυτό που μας ενώνει,αυτά τα τρία γράμματα,ο ΟΦΗ.
Αδερφε Ομιλίτη μη ξεχνάς ότι εσένα έχει ανάγκη ολόκληρη η οικογένεια του ΟΦΗ με τηη φωνή σου και το πάθος σου να σηκώνεις πάντα ψηλά τη σημαία με την ασπίδα!!
Όλοι στα Δύο Αοράκια για να πανηγυρίσουμε ακόμα μια άνοδο.Με σένα δίπλα του δεν φοβάται τίποτα!
Snakes 4 Heraklion club
Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδοπουλος
Στέκι φιλων ΟΦΗ Αρχανών
ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics