Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2020

Την Τρίτη ο καιρός δεν θα αλλάξει σημαντικά στη χώρα μας καθώς θα διατηρηθούν οι κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, οι βροχές θα ειναι λίγες και οι βοριάδες τοπικά ισχυροί.

Το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ καλές με άνοδο της θερμοκρασίας και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο ήπιος καιρός θα συνεχιστεί, με ανεβασμένες θερμοκρασίες και λίγες βροχές μόνο στη δυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα αλλάξει με βροχές και τοπικές χιονοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στη Μακεδονία και λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 0 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αυξημένη συννεφιά με πιθανότητα ασθενών βροχών και το θερμόμετρο από 8 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου. Η θερμοκρασία από 3 έως 16 βαθμούς.

Στην Πάτρα, παροδικές νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρη συννεφιά, αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια με πιθανές βροχές κυρίως στα νότια. Ο υδράργυρος από 1 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγη παροδική συννεφιά και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες τοπικές νεφώσεις με πιθανές ασθενείς βροχές στην Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα πιο ορεινά. Ο υδράργυρος από 4 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική, πρόσκαιρες νεφώσεις, μικρή η πιθανότητα ασθενών βροχών. Άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ στα ανατολικά και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics