Breaking News
07 Μαρτίου 2021

Την Κυριακή περιμένουμε αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα συνοδεία βοριά και αρκετής συννεφιάς.

Πάντως, οι βροχές θα είναι λίγες και ασθενείς, όπως και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά. Την Δευτέρα τα φαινόμενα θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές και η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο. Λίγες τοπικές βροχές θα επιστρέψουν την Τρίτη.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές στην κεντρική Μακεδονία και λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία από -2 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με πιθανές ασθενείς βροχές και το θερμόμετρο από 5 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 1 έως 18 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγες παροδικές νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με πιθανές μεμονωμένες βροχές. Ο υδράργυρος από 2 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες πιθανές ασθενείς βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια στα νότια, παροδικές νεφώσεις στα υπόλοιπα. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 3 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική, αυξημένη συννεφιά με ασθενείς βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια του νομού. Άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 alphatv.gr

Διαβάστε επίσης:

Πινγκ Πονγκ: Στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά η ελληνική αποστολή

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics