Breaking News
11 Μαρτίου 2021

Την Πέμπτη ο πολύ ισχυρός βοριάς που θα επικρατήσει στη χώρα θα ρίξει τη θερμοκρασία παντού.

Οι βροχές και τα χιόνια (ορεινά-ημιορεινά) θα περιοριστούν στην ανατολική και τη νότια χώρα και έως το βράδυ θα σταματήσουν και εκεί. Καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε την Παρασκευή και το Σάββατο με άνοδο της θερμοκρασίας. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν την Κυριακή στα νότια.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά. Η θερμοκρασία από -3 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με πιθανές ασθενείς βροχές ή χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και το θερμόμετρο από 4 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες παροδικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινά-ημιορεινά. Η θερμοκρασία από 0 έως 16 βαθμούς.

Στην Πάτρα, παροδικές βροχές.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες βροχές και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από -2 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανές τοπικές βροχές και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες τοπικές βροχές και λίγα χιόνια το βράδυ στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι έως 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βροχές και τοπικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές. Άνεμοι βόρειοι έως 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 4 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και πιθανώς σε ημιορεινές περιοχές. Ο υδράργυρος από 0 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια κυρίως στα βόρεια ορεινά . Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

 Διαβάστε επίσης:

Στην 5η θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 470 βρίσκονται οι Μάντης/Καγιαλής

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics