Breaking News
06 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Είναι πιθανό να αισθάνεσαι συγχρονισμένη με τους άλλους, ακόμα και αν είστε χώρια και η φυσική σου αυτοπεποίθηση λάμπει σήμερα. Η σημερινή όψη Άρη – Χείρωνα είναι ιδιαίτερα ισχυρή και ενδυναμωτική για σένα, καθώς ο Χείρωνας είναι στο ζώδιο σου και ο Άρης είναι ο πλανητικός σου κυβερνήτης. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε βοηθούν να αισθάνεσαι ευχάριστα αποτελεσματική, ικανή και φιλόδοξη. Η μεγαλύτερη πίστη σε ένα άτομο, έργο ή αιτία μπορεί να είναι θεραπευτική. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να αναλάβεις δράση και να λύσεις ένα δίλλημα ή πρόβλημα.

Ταύρος

Η σημερινή διέλευση Άρη – Χείρωνα εμπνέει εμπιστοσύνη. Η ανάγκη να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε κάτι ουσιαστικό ή παραγωγικό προκύπτει τώρα. Είναι πιο εύκολο να συντονιστείς στα λεπτά στρώματα μιας κατάστασης, αυξάνοντας την κατανόηση σου για τον εαυτό σου και τους άλλους. Μπορεί να αισθάνεσαι συγκινημένη όταν υποστηρίζεις ή βοηθάς κάποιον και να είναι πιο εύκολο να εστιάσεις σε εκείνα τα πράγματα που σου δίνουν κίνητρο και ενέργεια. Για παράδειγμα μπορείς να είσαι η πηγή μεγάλης άνεσης ή έμπνευσης για ένα άτομο, είτε είσαι μαζί του, είτε όχι.


Δίδυμοι

Και πάλι σήμερα είσαι ανοιχτή στο να μοιραστείς τις ιδέες σου με άλλους με ενθουσιασμό και αυτά τα πράγματα σε εξυπηρετούν ιδιαίτερα. Είσαι πρόθυμη να μάθεις και οι σκέψεις σου μπορούν επίσης να στραφούν στην επέκταση του μυαλού σου μέσω της εκμάθησης νέων πραγμάτων. Έχεις επίσης την τάση να κάνεις λίγη φιλοσοφία. Είσαι σε μια κοινωνική, δεκτική διάθεση ως επί το πλείστον αυτή τη στιγμή και κάτι μπορεί να σε αγγίξει ή να σε εμπνεύσει μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου. Είναι μια καλή στιγμή να ανοίξεις την καρδιά σου για να απαλλαγείς από κάποιο άγχος ή ένταση.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνά ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα της συνεργασίας σου και ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα να βρεις μια ισορροπία ή να διατηρήσεις την ηρεμία. Με τη σημερινή διέλευση Άρη – Χείρωνα, μπορεί να μάθεις κάτι πολύτιμο για ένα σύντροφο ή τις βαθύτερες επιθυμίες σου μέσα από σωρούς αυτό – ειλικρίνειας. Είσαι ατρόμητη στο να αντιμετωπίσεις συναισθήματα σήμερα κα αυτή η στάση σε εξυπηρετεί καλά. Είναι καιρός να αναζητήσεις τρόπους για να βοηθήσεις τη ροή της ενέργειας και να βρεις στιγμές για να ανανεώσεις το μυαλό σου.

Λέων

Μια σχέση μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για να επιδιώξεις ένα νέο ενδιαφέρον ή έργο. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κατανοήσεις το τι ξεπερνάς και να δημιουργήσεις χώρο για ιδέες, στόχους και συμπεριφορές που υποστηρίζουν τη νέα σου προοπτική. Είναι πιθανό οι αλληλεπιδράσεις με ένα σύντροφο να είναι έντονες και αποκαλυπτικές. Μπορείς να μάθεις πολλά για κάποιον εάν είσαι πρόθυμη να αναζητήσεις απαντήσεις. Μπορεί να νιώθεις ιδιαίτερα ενθουσιώδης για συγκεκριμένα ενδιαφέροντα αυτές τις μέρες και μπορεί να προσελκύσεις ανθρώπους στην εμπειρία σου που σε εμπνέουν και σε παρακινούν να αναζητήσεις περισσότερο νόημα.

Παρθένος

Μπορεί να νιώσεις ευχάριστα παραγωγική σήμερα. Η θεραπευτική ενέργεια είναι μαζί σου, ιδιαίτερα για προσωπικά θέματα. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για κάποιου είδους ψυχοθεραπείας, ακόμα και σε ανεπίσημο επίπεδο. Η παροχή μιας υπηρεσίας ή η εθελοντική βοήθεια σου μπορεί να είναι ισχυρή. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιστρέψεις στην αλλαγή των πραγμάτων με τις ρουτίνες εργασίας ή ευεξίας σου. Ίσως μάθεις μερικές χρήσιμες συμβουλές ευεξίας που θέλεις να εφαρμόσεις στη ζωή σου. Οι σωματικές δραστηριότητες μπορεί να είναι επουλωτικές, βοηθώντας σε να απελευθερώσεις το άγχος.

Ζυγός

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου για μεγάλο μέρος της ημέρας, ενθαρρύνοντας ασφαλείς και οικείες δραστηριότητες. Αργότερα, εισέρχεται στον τομέα της χαράς και της αναψυχής σου, προκαλώντας μια ισχυρότερη ανάγκη να μοιραστείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο νέες ιδέες μπορεί να είναι αποκαλυπτικές, κυρίως για την αγάπη, την οικειότητα και τη δημιουργικότητα. Αν και δεν είναι ώρα για σκληρές πιέσεις, είναι καλή στιγμή για να σπρώξεις απαλά τα όρια ή να ξεπεράσεις τα συνηθισμένα κατώφλια, καθώς μπορείς να κάνεις μεγάλα βήματα με ειλικρίνεια και σεβασμό.

Σκορπιός

Η μέρα ευνοεί μια βουτιά δημιουργικότητας ή πρωτοτυπίας στην προσέγγιση σου στον κόσμο. Μπορεί να μπεις στο πειρασμό να ξεπεράσεις τα συνηθισμένα ψυχικά εμπόδια και να φτάσεις στην καρδιά ενός θέματος σήμερα, κάτι που μπορεί να είναι ευπρόσδεκτο, καθώς σε βοηθά να κατανοήσεις μια κατάσταση. Τα περίπλοκα ζητήματα έχουν πιο νόημα όταν επιτρέπεις στη διαίσθηση να λειτουργήσει για σένα. Οι συζητήσεις για, με ή για λογαριασμό της οικογένειας μπορεί να είναι αποκαλυπτικές. Το να εκφράζεις την ευαλωτότητα ή την ανασφάλεια σου μπορεί να σου προκαλέσει ανακούφιση.

Τοξότης

Ο παιχνιδιάρικος ανταγωνισμός ή η ψυχαγωγία μπορούν να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις σήμερα τις απογοητεύσεις, ή μπορεί να είναι καλοί διέξοδοι για να εκφραστείς και να συνδεθείς με τους άλλους. Τα λόγια και οι πράξεις σου μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσεις στη θεραπεία και να βοηθήσεις με τον Άρη σε μια θετική σχέση με το Χείρωνα. Οι δυνάμεις έλξης σου είναι υψηλές και υπάρχει η αίσθηση ότι προχωράς μπροστά. Αντιμετωπίζεις προκλήσεις κατά μέτωπο, αποφασισμένη να επιλύσεις προβλήματα.

Αιγόκερως

Θα μπορούσες να αναλάβεις δράση για ένα οικονομικό, οικογενειακό ή ζήτημα ασφάλειας που σε φέρνει σε καλύτερη θέση συναισθηματικά σήμερα. Στην πραγματικότητα, είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσεις σε εσωτερικούς πόρους και οικογενειακά θέματα και μπορεί να νιώσεις εξαιρετικά αφοσιωμένη σε οικιακές δραστηριότητες και ασχολίες. Κάποιος θα μπορούσε να σου δείξει το δρόμο προς τη θετική αλλαγή και είναι καλή ιδέα να είσαι όσο το δυνατόν πιο ανοιχτή για να μάθεις από τους άλλους. Μπορεί επίσης να βιώσεις δημιουργικές ιδέες, ιδιαίτερα σχετικά με τις προοπτικές δημιουργίας χρημάτων ή καλύτερους τρόπους χρήσης των τρεχόντων πόρων σου.

Υδροχόος

Η ανάγκη σου να εκτελέσεις ή να ολοκληρώσεις κάτι σημαντικό έρχεται σήμερα στο προσκήνιο. Ο μαγνητισμός σου αυξάνεται και μπορεί να επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις αυτό το χρόνο για να εκφραστείς δημιουργικά και πειστικά. Αφήνεις μερικούς από τους φόβους σου πίσω σου τώρα. Μπορεί επίσης να απολαμβάνεις να βοηθάς κάποιον, ακόμα κι αν είναι μόνο μέσω της ανταλλαγής χρήσιμων πληροφοριών η της ανάληψης της ευθύνης ενός έργου, ειδικά προσωπικού. Στην πραγματικότητα, μπορείς να νιώσεις ευχάριστα κίνητρα και κατευθυνόμενη.

Ιχθύες

Το εσωτερικό θάρρος σου είναι ιδιαίτερα δυνατό σήμερα. Η μέρα είναι καλύτερη για χειρονομίες και πράξεις παρά για λεκτικές εκφράσεις. Ο χρόνος διακοπής λειτουργίας είναι ζωτικής σημασίας αυτές τις μέρες, με τον Άρη στο τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, αλλά χρειάζεσαι επίσης μια αλλαγή ρυθμού περιστασιακά. Κάτι για να απασχολήσει το μυαλό σου και να ανανεώσει το πνεύμα σου μπορεί να είναι πολύ ευπρόσδεκτο σήμερα. Οι σημερινές διελεύσεις ενθαρρύνουν δραστηριότητες που σε γειώνουν και σε βοηθούν να θεραπευτείς. Επέτρεψε στον εαυτό σου να χαλαρώσει και να απαλλαγείς από τέτοιες περιοριστικές καταστάσεις του νου όπως η ενοχή και η ανησυχία.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ξανά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο χρυσός Παραολυμπιονίκη Μανώλης Στεφανουδάκης

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics